info@dierfysio-jovanca.nl 
Dierenfysiotherapie......wanneer de bewegingsvrijheid van uw dier ook belangrijk voor u is! 

Afspraak maken

Nieuwe aanmeldingen

U kunt zich aanmelden via onderstaand contactformulier of telefonisch, via de app of mail. Ik kan dan zelf kijken of ik plek heb, want momenteel is het erg druk. Dit is belangrijk, omdat de intake dan weliswaar gepland is, maar ik ook ruimte en tijd moet hebben voor de vervolgbehandelingen. Hierom blijft het aanmelden via het contactformulier hieronder, via de app of mail, de voorkeur houden voor nieuwe hondenpatiënten

Wanneer u al eerder geweest bent, kunt u zich ook aanmelden via mijn administratiesysteem Vetocare. Nieuwe klanten moeten zich eerst aanmelden via het contactformulier. Dit heeft te maken met het feit dat honden/paarden die behandeld worden, recht hebben op continuiteit van hun behandeling. Wanneer ze niet kunnen doorplannen, heeft dit een negatief effect op het duur en het resultaat van de behandeling.

https://app.vetocare.com/app/shared/e391cb81-6ed1-4764-a6c5-06a374038d4a/appointment

Wanneer u op de link klikt, komt u direct in mijn agenda en kunt u kijken of er nog een geschikt tijdstip voor u is. 

* Mensen die niet gewend zijn om zich aan te melden via het digitale afsprakensysteem of het niet prettig vinden, kunnen uiteraard ook gewoon contact met mij opnemen op de manier zoals ze gewend zijn, telefonisch, per app of per mail. 

Wanneer u zich aan wilt melden als ruiter of voor uw paard, kunt u zich ook via onderstaand aanmeldformulier aanmelden of telefonisch contact opnemen. U kunt geen afspraak maken in het onderstaande Vetosysteem (Vetocare), omdat ik de afspraken met ruiters en paarden op een andere manier inplan.

Afspraak maken? 

 Ik ben erg druk momenteel en om deze reden helaas slecht telefonisch bereikbaar. Zie ik dat u gebeld heeft, dan zal ik u zo snel mogelijk terugbellen. Het is uiteraard ook mogelijk om een Whatsapp of SMS-bericht te sturen via 06-39141664 of u kunt een mailtje sturen naar  info@dierfysio-jovanca.nl. 
 
Paarden en ruiters
Wanneer ik op huisbezoek kom of op locatie bij paarden, reken ik de kilometers vanaf Westervoort. Een extra voordeel is dat ik adviezen kan geven betreffende het berijden van het paard, omdat ik, behalve fysiotherapeut voor mens en dier, ook een gediplomeerde paardrijd-instructrice ben.

Bewust paardrijden maakt dat je merkt dat het belang van een ontspannen zit en balans voorwaarden zijn voor een goede communicatie tussen ruiter en paard. Deze balans en ontspanning zijn overigens niet altijd vanzelfsprekend, omdat behalve de fysieke conditie ook de mentale en emotionele conditie van belang zijn en dus van invloed  op de prestaties van jouw paard. Ik denk hierbij bijvoorbeeld aan onbewuste lichaamsspanning door onzekerheid, wedstrijddruk of angst. 

 Honden komen merendeels in de praktijkruimte op de Mollevite 7 in Westervoort. Kijk bij contact voor de routebeschrijving.

LET OP! U loopt, wanneer u de deur van praktijk inloopt, direct mijn praktijk binnen. Dit komt omdat ik niet de beschikking over een wachtkamer heb!
Omdat alle honden fysieke klachten hebben en/of niet altijd met andere honden kunnen, heeft het sterk de voorkeur dat de honden elkaar niet tegenkomen. Ook moet ik nog vaak even wat administreren of opruimen.
U kunt echter wel direct voor de praktijk parkeren, waardoor ik u kan zien staan. Het is handig om hier even te wachten, totdat ik u een seintje geef of even naar u toe loop om te vertellen dat u binnen kunt komen. 

* Medio 2024, rond augustus, gaat mijn praktijk verhuizen naar Kilder (dat is vanaf mijn praktijk 15 minuten rijden richting Doetinchem). Ik heb hier iets meer mogelijkheden en kan me qua tijd iets flexibeler opstellen, omdat de praktijk naast mijn woonhuis staat. Voordeel zal ook zijn, dat ik dan de baasjes en hun hond(jes) eerder kan zien, waardoor ik van de wachtlijst af kom.
Voor sommigen van u is dit dichterbij, voor anderen is het wat verder. Wanneer ik de exacte datum weet, zal ik u nader informeren. Bestaande klanten zal ik per mail benaderen, zodat zij ook op de hoogte zijn. Ook daar hoop ik weer vele honden te mogen helpen!

Behandelvoorwaarden

Dieren (paarden en honden) dienen zo schoon en droog mogelijk te zijn i.v.m. de behandeling.
Honden:
In het geval van de hond is het raadzaam deze van te voren even goed uit te laten.In Westervoort is vlak bij de praktijk een uitlaatveld. Onder contact/routebeschrijving staat hier meer over. 
Wanneer uw hond loops is, kan deze helaas niet van de hydrotrainer gebruik maken. Uiteraard  kan zij wel een reguliere fysiobehandeling ondergaan of met de laser behandeld worden indien gewenst. 
De reden dat de hond uitgelaten moet zijn en niet loops, is dat het water gefilterd wordt en hergebruikt. In de planning wordt hier rekening mee gehouden.
* Mocht de hond toch niet schoon zijn of het water bevuilen met ontlasting of urine, kan het zijn dat hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht. Het water (600 liter) moet ververst worden en op temperatuur worden gebracht, waardoor volgende afspraken mogelijk geannuleerd moeten worden. 

Het is van belang dat u er rekening mee houdt, dat er na een behandeling een paar dagen rust in acht genomen moet worden. Plan de behandeling dus niet vlak voor een wedstrijd of belangrijke training!

Wanneer u en/of uw hond onverhoopt niet kunnen wil ik u dringend verzoeken bijtijds (bij voorkeur 48 uur, maar minimaal 24 uur van te voren) af te zeggen. Dit omdat ik anders genoodzaakt ben om de kosten van de geplande tijd in rekening te brengen, omdat ik dan niet meer in de gelegenheid ben om een andere honden- of paardenpatiënt in te plannen. Dus denk hier alstublieft aan, in ons beider belang en in het belang van de dieren op de wachtlijst! 

Paarden
Het is handig voldoende rust en ruimte te hebben voor het onderzoek en de behandeling van het paard. Dit omdat het paard dan in alle rust (en in het licht) gelongeerd en geobserveerd kan worden. Ook hier geldt dat na de behandeling een paar dagen rust in acht genomen moeten worden en dat de behandeling dus niet voor een wedstrijd of belangrijke training gepland moet worden. 

Wanneer u rijles plus* wilt afspreken, gelden dezelfde voorwaarden als voor de paardenbehandeling op locatie. 

* waar de plus voor staat, wordt uitgelegd op de pagina 'Wie ben ik?'